Actualitate

Minora de 13 ani din Sighetu Marmației se intalnea cu diverși bărbați si se droga

Noi detalii șocante au ieșit la iveală în cazul minorei de 13 ani, găsită în casa unui prădător sexual, la aproape o săptămână după ce a fugit de acasă. Copila din Sighetu Marmației trăiește o dramă de mult timp.

Potrivit unor surse din anchetă, într-un jurnal secret, adolescenta a scris despre certurile cu părinții ei, despre întâlnirile pe care le avea cu diverși bărbaţi sau unde se droga.

Fata refuză în continuare să se întoarcă acasă, așa că rămâne în grija asistenților sociali.
Conform anchetatorilor, tânăra de 13 ani trăia o dramă care a început cu mult timp înainte ca aceasta să dispară fără nicio urmă de acasă. Într-un jurnal secret, ferit de ochii părinților, copila își scria fiecare gând pe care nu avea curaj să îl împărtășească. În el și-ar fi notat, în detaliu, certurile cu familia, supărările și incidente șocante de la întâlnirile cu diverse persoane, unde se și droga.

De aici și până la dezastru a mai fost un singur pas.

Înainte să ajungă pe mâna individului de 34 de ani, cunoscut drept ”mănușa albă”, fata ar fi încercat să se sinucidă de trei ori. Ultima dată, în parcul Grădina Morii din Sighet, același loc unde s-a întâlnit și cu agresorul, despre care spune că a drogat-o și abuzat-o. Bărbatul era acolo ca să ia apă de la izvor, pentru că în locuința sa socială, insalubră, nu avea nici măcar apă potabilă.

La audieri, bărbatul a negat toate acuzațiile.

Copila refuză în continuare să se întoarcă acasă și, momentan, rămâne în grija statului. Fata și părinții ei vor trece printr-o expertiză psihologică.

sursa