Actualitate

Motivul cutremurator pentru care educatoarea din Timisoara si-a ucis fiica

O femeie din Timisoara si-a ucis fetita de doar 4 ani si apoi a sunat la politie sa anunte crima teribila. „Mi-am omorat copilul”. A fost anuntul ce-ti taie respiratia care a ajuns la numarul de urgenta 112 la Timisoara marti seara tarziu.

Din primele informatii, inainte de crima oribila, femeia s-a certat la telefon cu sotul sau. Din dorinta de razbunare, aceasta i-a luat zilele fiicei lor.

Totul s-a petrecut pe cand mama era cu copilul acasa, tatal fiind la serviciu.

Dupa ce a ucis-o pe fetita, femeia a sunat la 112 sa-si marturiseasca teribila fapta. Apoi s-a incuiat in casa.

Cand au ajuns politistii, aceasta a refuzat sa deschida usa, astfel ca oamenii legii au intrat in forta peste ea.

Familia e in stare de soc. Tatal a venit intr-un suflet de la serviciu dupa ce a primit ingrozitoarea veste si este devastat de durere. Nimeni nu isi explica gestul femeii de 38 de ani care si-a ucis cu sange rece propriul copil.
Aceasta era educatoare la o gradinita de mai multi ani, in localitatea Murani, iar recent isi luase concediu fara plata si statea acasa, incercand sa isi gaseasca alt job. Terminase Liceul de Arte Plastice, iar apropiatii spun ca era foarte talentata.

Intr-una dintre incaperile casei in tot acest timp s-a aflat strabunica fetitei. Batrana de 84 de ani, batrana si bolnava, n-a auzit si n-a banuit nimic.

In timp ce politistii faceau cercetari la locul crimei, mama ucigasa a inceput sa vomite, apoi le-a spus oamenilor legii ca ar fi baut erbicid. Politistii au chemat de urgenta un echipaj SMURD.

Femeia a fost incatusata, urcata in autosanitara medicilor si transportata sub paza la Spitalul Municipal din Timisoara, unde a ramas internata.