Scitech

Motorola One 5G Ace, un telefon mai ieftin decat cina!

Motorola nu este străin să creeze telefoane convingătoare care să nu vă golească portofelul . Noul Motorola One 5G Ace este cel mai recent exemplu. Ace este a doua versiune a companiei pe telefonul Motorola One 5G lansat vara trecută pe AT&T și Verizon . La 400 de dolari (care se transformă aproximativ la 285 de lire sterline sau 500 dolari SUA), Ace este cu 45 de dolari mai ieftin decât telefonul de anul trecut, pe care îl puteți cumpăra în continuare.

Când mi-am propus să trec în revistă Ace, am întâmpinat imediat o problemă: prețul. În momentul în care scriu această recenzie, puteți cumpăra Ace pentru 20 USD. Nu este o greșeală de eroare. Și asta a dus la întrebarea: Revizueam un telefon de 400 $, un telefon de 300 $ sau un telefon de 20 $?

Ace este listat pe site-ul Metro by T-Mobile la un preț redus de 280 USD . Dar pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține Motorola One 5G Ace pentru 20 de dolari atunci când transportați un număr existent în Metro . Pentru mai puțin decât costul cinei, puteți obține un telefon 5G nou. Captura? Ei bine, chiar nu există una. Versiunea de 20 USD este blocată pe T-Mobile, dar pentru doar șase luni.

Promovarea Metro nu este probabil singura ofertă pe care o veți obține cu Ace. Motorola are o experiență solidă, reducându-și telefoanele pe tot parcursul anului. În acest moment, puteți obține Motorola One 5G de anul trecut la 300 USD . Dacă sunteți deja în AT&T sau Verizon și nu intenționați să schimbați operatorii, așa aș merge – atâta timp cât vă puteți ocupa de toate mărcile operatorilor și de bloatware.

sursa