Politica

Nelu Tătaru: „Ne gândim la restricționarea circulației în anumite localități”

Nelu Tataru a declarat ca are in vedere si o eventuala restrictionare a circulatiei in anumite localitati. O situatie speciala o are Valea Prahove dar si litoralul, destinatii turistice.
„Analizam Valea Prahovei si litoralul, acolo se respecta cel mai putin regulile. Reevaluam si agentii economici”, a declarat Nelu Tataru la o televiziune de stiri.

„agentii economici trebuie sa respecte regulile. Daca nu sunt respectate, se vor lua masuri”.

„Nu este intentia noastra sa ne transformam in stat politienesc, relaxarea a fost insusita, si-a dat acordul tot ce a insemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, sa le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toti. Ar fi trebuit sa nu ajungem aici. Mai vedem si aceasta bagatelizare a ce inseamna pandemie, reguli, care a dus la indemnul de nerespectare a regulilor”, a spus Tataru.

„Avem in schimb acele focare care sunt caminele si focare in spitale, sunt focare gestionate. Vom impune, ne gandim si la restrictionarea circulatiei in anumite localitati. Evaluam si rezultatele vor da si masura”, a precizat Nelu Tataru.

sursa