Actualitate

Femeie și Fetiță Agresate de Vecinul cu Probleme Psihice

Agresiune Șocantă: Femeie și Fetiță Agresate de Vecinul cu Probleme Psihice

O scenă de groază a avut loc recent într-o localitate, unde o femeie și fetița ei au fost victimele unei agresiuni violente din partea unui bărbat cu probleme psihice, vecin al acestora. Imaginile captate surprind momentul în care agresorul își lovește repetat victimele cu un par, în ciuda eforturilor disperate ale femeii de a-și proteja copilul.

Agresorul, cunoscut în comunitate pentru problemele sale mentale, a fost identificat ca fiind vecinul femeii. Victima a povestit, în exclusivitate pentru România TV, coșmarul prin care a trecut, dezvăluind că individul nu este la prima sa agresiune și că a atacat și alți vecini.

„I-am văzut venind și ne-a întâmpinat la poartă cu un par. A venit direct spre noi, amenințând că o va omorî pe fetița mea. Am încercat să o protejez și a lovit-o pe mine. Am sunat la 112 și a venit șeful de post, domnul Mitică. Am mers la secție, am fost la medic legist și acum am nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale”, a relatat Iuliana Bocai, victima agresiunii.

Autoritățile au convocat agresorul pentru audieri și i-au întocmit dosar penal. De asemenea, s-a dispus efectuarea unei expertize medicale. Bărbatul a fost internat de mai multe ori în spitalele de psihiatrie, însă de fiecare dată a fost externat la cererea rudelor sale. Specialiștii avertizează cu privire la pericolul pe care îl reprezintă acești indivizi dacă nu sunt ținuți sub control.

Această agresiune vine în contextul altor incidente similare, inclusiv un caz din luna august, când o femeie din Mioveni a fost înjunghiată în gât de către un bărbat cu probleme psihice, chiar în timp ce traversa strada. Cei doi nu se cunoșteau anterior.

Aceste evenimente tragice subliniază necesitatea unei abordări mai eficiente în gestionarea și tratarea persoanelor cu tulburări psihice, pentru a preveni astfel de incidente în viitor.