Actualitate

O femeie din Suceava, bătută și abandonată într-un sac din plastic de mama și fratele ei

Polițiștii suceveni au găsit luni, o femeie în vârstă de 40 de ani, în stare de semiconștiență, în scara unui bloc. Aceasta ar fi fost bătută și abandonată într-un sac de plastic.

În jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost identificată în scara unui bloc, aflându-se într-un sac de plastic.
Echipajul de poliție ajuns la fața locului a găsit persoana în cauză, prezentând semne vitale, dar în stare de semiconștiență, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, potrivit Agerpres.

O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc
Femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Victima se află în prezent în afara oricărui pericol.

Din primele informații oferite de IPJ Suceava, femeia în cauză, în vârstă de 40 de ani, prezenta probleme psihice, dar și de dezvoltare fizică, având fizionomia unui copil.

Victima locuia într-un apartament cu mama ei și fratele ei, în vârstă de 37 de ani.

Mama și fratele victimei ar fi fost responsabili de incident
Din primele informații oferite de polițiști, mama și fratele femeii ar fi devenit violeți, ar fi agresat-o pe femeie, iar ulterior ar fi abandonat-o într-un sac de plastic în scara blocului.

La fața locului au fost trimisă o echipă criminalistică din cadrul SIC, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul.

Totodată, DGASPC Suceava a fost informată cu privire la caz, pentru a putea prelua persoanele suspecte.

sursa