Actualitate

O fetiță a fost violată de tatăl și unchiul ei, dar și de un alt bărbat

O fetiță a trăit un adevărat coșmarul din momentul în care a fost obligată să întrețină relații sexuale cu tatăl și unchiul ei, dar și cu un alt bărbat care era prezentat ca iubitul copilei. Totul a început pe când aceasta avea 10 ani, pe când locuia împreună cu familia într-o comună limitrofă municipiul Vatra Dornei, din judeţul Suceava.

Cei trei bărbați au fost trimiși în judecată

Fetița a ajuns în atenția autorităților atunci când avea aproape 13 ani. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului suspectau că fetița rămăsese însărcinată în urma abuzurilor sexuale la care o supuseseră cei trei adulți

Copila a ajuns în grija statului pe 10 mai anul trecut și a fost examinată de angajaţii Serviciului de Medicină Legală. Din fericire, fetița nu era însărcinată, dar medicii au confirmar abuzul sexual. Fata le-a povestit anchetatorilor că drama ei a început de la vârsta de 10 ani. Atunci, a fost obligată să întrețină relații sexuale cu tatăl ei, fratele mamei ei și un alt bărbat, adult și el, care era prezentat ca „iubitul” fetei.

În ceea ce privește acuzațiile, tatăl și unchiul copilei au negat că și-ar fi violat fiica, respectiv nepoata. Pentru a-și dovedi nevinovăția, cei doi au acceptat să facă testul poligraf, test pe care l-au picat, de unde rezultă faptul că au mințit atunci când și-au negat fapta.

Cei trei bărbați au fost trimiși în judecată, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Judecătoria Vatra Dornei. Aceștia sunt cercetaţi în stare de libertate, dar sub control judiciar.

sursa