Actualitate

O minoră a fost găsită decedată într-un parc

Autoritățile din Mangalia sunt în alertă generală după ce cadavrul unei minore a fost descoperit într-un parc din localitate.

În zonă au ajuns polițiștii, jandarmii și criminaliștii care au deschis o anchetă. Trupul victimei va fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Pentru căutarea indiciilor, oamenii legii folosesc și un câine de urmă. A fost luat la rând fiecare coș de gunoi din zona respectivă.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt.” a transmis presei locale IPJ Constanta.

La fața locului se află procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa și cercetările sunt în plină desfășurare.

sursa