Actualitate

O studentă de la ASE Moldova a lăsat camera pornită în timp ce făcea amor cu iubitul

Scandal de nedescris la Academia de Studii Economice din Moldova. O studentă acuzată că ar fi întreținut relații intime cu iubitul său în timpul cursurilor online, a fost exmatriculată.
Imagini fierbinți surprinse în timpul orelor de curs. Decizia s-a aplicat și colegei sale, care a filmat scena și a publicat imaginile pe Instagram.
În timpul lecțiilor online, una dintre studente a uitat că are camera pornită și s-a filmat în timpul unei partide de amor cu concubinul. Scena a fost întreruptă de o profesoară, care a întrebat-o dacă nu ar vrea să închidă camera.

Se pare ca una din colegele fetei a reușit să filmeze scena erotică și a publicat imaginile pe o rețea de socializare. Acestea au devenit virale, motiv pentru care conducerea facultății a intervenit cu o decizie radicală.
„În momentul în care am aflat despre acest lucru, am desfășurat o ședință online cu toți elevii grupei pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Elevii erau toți șocați, bulversați de situația creată. Diriginta a sunat-o pe domnișoara (BIP), că să înțeleagă despre ce este vorba. Ea își cerea scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Noi am fost șocați. La moment uitasem de toate regulamentele. Să recunoaștem că avem toți plăceri, dar atunci când facem parte dintr-un colectiv ar trebuie să ne ordonăm toate plăcerile și dorințele.”, a declarat, pentru jurnaltv.md, Lidia Pleșca, directoarea instituției.

„Am încercat să vedem ce decizie trebuie să luăm. Decizia a fost pentru exmatriculare. Am acceptat acest lucru din simplul fapt că și în regulamentele Ministerului Educației se spune că orice ordin poate fi abrogat în momentul în care omul insistă și decide că va putea continua studiile în această instituției. Respectiv, aceasta este situația până la moment.”, a mai precizat directoarea.

În schimb, rectorul Academiei de Studii Economia din Moldova, Grigore Belostecinic, crede că exmatricularea studentelor în acest caz nu este o decizie tocmai potrivită.

sursa