Actualitate

Părinții elevei Shara, omorâtă în urma consumului de droguri, cer despăgubiri de un milion de euro

Părinții adolescentei Shara Ionăşchiţă, elevă olimpică în vârstă de 16 ani, care și-a găsit sfârșitul în locuința prietenului ei, acuză tânărul de drogare și solicită despăgubiri în valoare de un milion de euro coform romaniatv.net

Această solicitare vine în urma apariției imaginilor de pe camerele de supraveghere din casa adolescentului, care arată cum au decurs ultimele clipe din viața fetei.

Părinții elevei au adus acuzații grave, afirmând că fata lor a fost drogată și violată, iar ancheta ulterioară s-a desfășurat în mod superficial, pierzându-se timp prețios la locul faptei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din locuința familiei lui Matteo Gabor au dezvăluit întregul film al tragediei care s-a petrecut în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023. Shara Ionăşchiţă, provenind din București, a ajuns la Dumbrava Roșie, județul Neamț, unde a avut loc incidentul tragic.

Înregistrările prezintă momentul în care tânărul și Shara urcă scările către camera unde aceasta avea să-și piardă viața. După ore petrecute închisă în încăpere, un zgomot puternic, asemănător unei căzături, a fost auzit la 1:30, marcând momentul când tânărul a ieșit din cameră și a alertat părinții despre tragedie.

Cu imagini care prezintă și comportamentul suspect al tânărului după incident, părinții cer nu doar dreptate în anchetă, ci și compensații financiare semnificative, dorind să atragă atenția asupra gravității faptelor comise și impactul devastator asupra familiei lor.