Actualitate

Probele ADN arată că rămăşiţele umane din casa lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei

Rezultatele probelor ADN atestă faptul că rămăşiţele umane şi cenuşa găsită în casa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei. Anunţul a fost făcut de unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”.”, a spus Alexandru Cumpănașu.
Aceste informații vin după ce medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret”, a scris Cumpănașu și pe Facebook.

Oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire, au transmit imediat aceștia.

Aceste rămășițe umane cât și cenușă au fost găsite într-un butoi din casa lui Gheorghe Dincă.

Reamintim că acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar nu a arătat și locurile unde ar fi cadavrele.

sursa