Actualitate

Scandal sexual la Inspectoratul de Poliție Sibiu: Imagini compromițătoare publicate pe rețelele de socializare

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu se confruntă cu un scandal de proporții după ce un fost polițist, în conflict deschis cu conducerea instituției, a postat pe rețelele de socializare un videoclip incriminatoriu. Situația a stârnit agitație în rândul opiniei publice și al autorităților, atât la nivel local, cât și național.

În centrul scandalului se află imagini cu un bărbat care se masturbează folosind o pereche de cătușe, publicate inițial miercuri pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, conținutul a fost eliminat rapid din cauza caracterului explicit, neputând trece de filtrele de cenzură ale platformelor online.

La finalul postării, autorul a sugerat că este urmărit și că este victima unui complot: ”Acum înțepegeți de ce sunt vânat și am devenit ținta lor?! Pentru că oamenii îmi trimit aceste lucruri grave și deja s-a ajuns prea departe!”.

Fostul polițist, Marian Răduinea, care a publicat imaginile, a explicat că acestea nu au fost acceptate de platforme precum YouTube din cauza conținutului explicit, dar el susține că are intenția să le facă publice într-un mod care să respecte regulile impuse de rețelele de socializare.

Conform afirmațiilor lui Răduinea, filmarea compromițătoare ar fi fost realizată în sediul Inspectoratului de Poliție Sibiu cu aproximativ 2-3 săptămâni în urmă. Acesta susține că a sesizat anterior conducerea Ministerului de Interne și Parchetul de pe lângă Înalta Curte, dar nu a primit niciun răspuns.

În replică, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu au declarat că nu au primit nicio sesizare oficială în legătură cu acest incident și că au demarat o anchetă internă pentru a clarifica situația.

Întregul scandal a stârnit îngrijorare și indignare în comunitatea locală și ridică semne de întrebare cu privire la integritatea și moralitatea angajaților din cadrul instituțiilor de ordine publică.

sursa