Actualitate

Sofia Vicoveanca: ‘Dumnezeu să-i odihnească sufletul

Sofia Vicoveanca este ce mai iubita artista de muzica populara din Romania, dar in ciuda carierei sale frumoase, aceasta trait o drama adevarata, relateaza b1.ro.

Aceasta a încercat mulți ani să devină mamă și suferea foarte mult din cauză că nu putea avea un copil.

Așa că atunci când a rămas însărcinată a fost cea mai împlinită.

Fiul ei, Vlad Micu este minunea ei.

”Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna.

Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă.

În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse -, a apărut o listă a copiilor rămași orfani sau rătăciți în urma potopului, cine își dorește să înfieze un copil.

Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani.

Am fost a 24-a pe listă și singura familie fără copii”, a declarat cântăreața, scrie Libertatea.

Aceasta a povestit că până la urmă nu au mai putut adopa un copil, iar curând avea să rămână gravidă.

”Până la urmă, nu s-au mai dat copiii, unii au fost găsiți de părinți, alții au mers în leagăne, dar după o lună, am simțit că voi avea copilul meu.

Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță. Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci.

Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.