Actualitate

Tanar din Mânău cu permisul suspendat a facut prapat in Orasul Ulmeni

In data de 18 august, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs în localitate. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Mânău, având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, aflat la bilanțul unui autoturism condus din direcția localității Ariniș înspre Șomcuta Mare, a lovit marginea unui podeț și gardul împrejmuitor al unui imobil, iar, ulterior rurealază pe partea carosabilă si rămâne răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Traficul rutier a fost restricționat pe o perioadă de 3 ore, fiind deviat pe rute ocolitoare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel de la volan este un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Mânău, sat aparținător de orașul Ulmeni. Individul nu ar fi la primul accident rutier fără victime în care a fost implicat. De altfel, permisul lui de conducere a fost suspendat.

Din cauza faptului că ar fi fost prins cu aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală. Astăzi însă s-a urcat din nou la volan deși nu avea acest drept și a provocat în Ulmeni un adevărat dezastru.

sursa vasiledale.ro