Scitech

Teatre pentru testarea apelor cu proiecții retro blockbuster

Pe măsură ce comenzile de blocare ale Coronavirus încep să se relaxeze în anumite regiuni, conversația se îndreaptă în mod natural la modul în care putem reveni la o oarecare normalitate. Calea pentru ca cinematografele să reia operațiunile, însă, este ceva mai complexă decât în ​​cazul altor companii.
Pe lângă faptul că-i constrânge pe reticenții de filme la box office, operatorii vor trebui să înțeleagă cu dilema a ceea ce ar trebui să arate exact pe ecranele lor.

Multe studiouri majore au oprit filmările și au amânat lansarea de imagini majore ca urmare a pandemiei Covid-19. Ați crede că acest lucru ar putea crea un blocaj de filme pe care Hollywood-ul ar fi gata să-l prezinte la prima oportunitate, dar se pare că nu este cazul.

În schimb, se arată că expozitorilor li se oferă filme clasice precum Jaws, Back to the Future și chiar Psycho de Alfred Hitchcock la prețuri reduse, poate de la 2 până la 5 dolari pe bilet. La urma urmei, majoritatea teatrelor își câștigă banii prin concesii prea scumpe.
Se pare că ideea este de a măsura disponibilitatea consumatorilor de a vizita teatre, deoarece Coronavirus se întinde. Proiecționând filme clasice, Hollywood-ul poate face o idee de participare fără a risca un eșec bugetar mare. Acordat, nu toată lumea se va grăbi și va căuta bani pentru a vedea ceva care este disponibil cu ușurință pe platformele de streaming. Apoi, din nou, unii vor participa, fără îndoială, pur și simplu pentru a ieși din casă, în timp ce alții ar putea vedea ca o ocazie rară de a lua un favorit pe ecranul mare.