Actualitate

Tragedie cumplită în România! S-a întâmplat chiar în ziua de Paşte

Tragedie cumplită în România. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de duminică pe o șosea din județul Prahova. Un tânăr și-a pierdut viața pe loc.
Tragedie cumplită în România chiar în ziua de Paște. Un accident rutier grav s-a produs în cursul zilei de astăzi pe o șosea din județul Prahova. Potrivit ultimelor informații transmise de ISU Prahova, accidentul a avut loc în apropierea localității Teișani.

În ceea ce privește modul în care tragedia s-a produs, potrivit sursei citate, o mașină care circula pe DN1A și se îndrepta către Brașov a ieșit de pe șosea și s-a lovit violent de un copac. În urma impactului, un bărbat și-a pierdut viața.

Mai exact, ISU Prahova informează că este vorba despre un bărbat de 19 ani, acesta fiind unul dintre pasageri. De cealaltă parte, șoferul, tânăr și el, în vârstă de doar 22 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, în mașină mai erau alți doi pasageri, tot bărbați, de 25 și 30 de ani. Din fericire, aceștia nu au fost transportați la spital, iar medicii le-au oferit toate îngrijirile necesare la fața locului.

Tragedie în România, chiar în prima zi de Paște
Până în prezent, reprezentanții ÎPS Prahova nu au stabilit încă împrejurările în care s-a produs accidentul, iar investigațiile continuă. Traficul este dirijat în continuare în zona localității Teișani, deci există șanse mari ca șoferii să întâmpine dificultăți în cazul în care circulă pe acel drum.

„Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 22 ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac. Din nefericire, cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul unuia dintre pasageri (19 ani).

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Alți doi pasageri (bărbați, 25 și 30 de ani) au primit îngrijiri la fața locului.

Traficul este dirijat. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova.

sursa