Actualitate

Tragedie la București: Tânărul de 29 de ani s-a sinucis la scurt timp după verificarea poliției

O tragedie șocantă s-a petrecut în București, unde un tânăr de 29 de ani și-a pus capăt vieții la doar o oră după ce fusese verificat de către polițiști.

Potrivit realitatea.net evenimentul tragic a avut loc în sectorul 1, iar autoritățile desfășoară acum o anchetă amplă pentru a elucida împrejurările acestei sinucideri.

Totul a început marți dimineață, când polițiștii de la Secția 2 au primit un apel prin intermediul sistemului 112, semnalând că un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică la o anumită adresă. Odată ajunși la fața locului, polițiștii au intrat în contact cu tânărul de 29 de ani, care, potrivit comunicatului oficial, părea să aibă un comportament și un limbaj nonverbal normale în timpul discuțiilor.

Surprinzător, aproximativ o oră și jumătate mai târziu, aceeași secție de poliție a fost alertată cu privire la un incident tragic la aceeași adresă verificată anterior. Se pare că tânărul în cauză a căzut de la un etaj superior și a pierit.

Circumstanțele exacte ale evenimentului sunt în prezent sub investigație, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, au preluat cazul pentru a desfășura cercetări amănunțite și a stabili detaliile care au condus la această tragedie. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în speranța de a arunca lumină asupra circumstanțelor exacte ale decesului său.