ActualitateExtern

ULTIMA ORA! Romanii care merg in strainatate raman fara masini, li se fura cand vad numere de Romania!

Toti romanii sunt atentionati ca atunci cand vor sa treaca granita in strainatate, sa aiba grija de masinile lor, relateaza www.stirilekanald.ro.

Cativa romanii au plecat in statiunile montane din Bulgaria, insa vacanta a fost groaznica pentru romanii, deoarece au ramas fara masini, mafioti bulgari i-au lasat fara ele.

Romanii si-au parcat masinile langa hotelul unde erau cazati, unul dintre roman, Giovanni Danciulescu abia ajunse de la ski cu familia, insa camerele de supraveghere a surprins doar atunci cand masina a fost scoasa din parcare, dar nu si cand a fost deschisa usa.

 

„Hotelul nu avea camere?

A avut camere, dar nu filmau exact pe masina mea”

Faptul ca masinile scumpe, cu numere de Romania, sunt tinta hotilor bulgari e cunoscut de ani buni.

Acum, omul nu mai trage nadejdea ca-si va recupera bunul si a ramas cu doua regrete: ca nu a avut nici alarma, si nici CASCO.
Sa fie oare o coincidenta faptul ca si aceasta masina a fost furata de pe un loc nesupravegheat video?

„Am iesit in fata hotelului si nu mai era masina. Susprinzator cat de repede au venit politistii. Mi-am pus ceva semne de intrebare”

Ca banda de hoti e bine pusa la punct se poate dovedi si din furtul acestei masini. Indivizii au reusit sa fuga cu ea, desi poate fi pornita doar cu amprenta proprietarului.
In ultima saptamana, alte doua masini de teren au fost furate din aceeasi statiune bulgara.