ActualitateSocial

Un barbat a fost gasit de vecini mumificat in Timisoara: „Nu-l cauta nimeni, usa era inchisa cu lantul”

Un barbat a fost gasit de vecini mumificat in Timisoara: “Nu-l cauta nimeni, usa era inchisa cu lantul”S-a descoperit detalii socante in incidentul din Timisoara, unde cadavrul unui om era mumificat, dupa ce la gasit dupa doi ani de cand a murit, relateaza spynews.ro.

Vecinilor li s-a parut ceva ciudat chiar si administratorul blocului au intrat in alerta cand vazuse ca nimeni nu intra in apartamentul omului, Politia a incercat sa dea de rudele omului mumificat, si au spart usa pentru a intra, deoarece era legat cu lant usa.

Înainte de a-l găsi pe vărul decedatului, oamenii legii au încercat toate variantele pentru a pătrunde în apartament. Vecinii au recurs la toate căile legale pentru a intra în casa bărbatului.

„Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit.

Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă.

Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul.

La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii.

A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML.

De atunci şi până azi au trecut circa doi ani”, a declarat administratora blocului, potrivit observator.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă și un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul bărbatului găsit mort la doi ani de la deces, într-un apartament din Timișoara.