Actualitate

Un bărbat a furat bijuterii în valoare de 10.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a sustras o cutie de valori, cu bijuterii de aproape 10.000 de lei. Bărbatul a fost prins, ulteior, de către polițiști în timp ce făcea autostopul. Omul avea bunurile furate asupra sa, după cum a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres.

Bărbatul nu s-ar fi ascuns și ar fi comis furtul în plină zi, dintr-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus.

„La orele amiezii, în 21 februarie, un bărbat de 42 de ani din Feldru ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistriţa, având asupra sa bunurile sustrase”, a anunțat IPJ Bistrița – Năsăud, potrivit sursei citate mai sus.

Bărbatul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul a fost prins în timp ce făcea autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistrița. El avea încă în posesie bunurile sustrase din imobil. Polițiștii l-au reținut pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Totodată, prejudiciul a fost recuperat și resituit păgubiților.

sursa