Actualitate

Un barbat a sarit cu masina intr-o rapa, fiind cu 2 copii. Incredibil ce a declarat Politiei!

Un barbat din Bistrita-Nasaud, a sarit cu masina intr-o rapa, fiind cu doi copii in autoturism, acesta s-a ales cu dosar penal, deoarece a ranit copii, iar declaratia lui a fost uimitoare, relateaza spynews.ro.

Barbatul are 38 de ani, fiind din localitatea DJ 173. si de care incercat sa se ascunda cu accidentul.

Pentru că cei doi minori aveau nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind chiar copilul șoferului vinovat de accident, bărbat a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Halucinant este ce a declarat acesta în fața autorităților.
”A fost sesizat prin 112 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, conform gazetadebistrița.ro.

Salvatorii si Politia a ajuns la fata locului, si dupa enumerate verificari, au constatat ca cei doi copii ar fi fost pasageri in masina vinovatului.

La fața locului, în urma investigațiilor efectuate, politistii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.