Actualitate

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de poliție după ce, băut fiind, a făcut accident

Poliția Municipiului Baia Mare – Biroul Rutier a dispus ieri, 17 mai, măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat 45 de ani din Recea, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

„În fapt, duminică, 16 mai, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Morii din sat Lăpușel, având inspecția tehnică și R.C.A. expirată. La un moment dat, într-o curbă a intrat în coliziune cu autoturism care era condus de un bărbat de 42 de ani din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 43 de ani din Sălaj, pasageră a unui autoturism implicat în accidentul rutier.

Aceasta a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au testat cu aparatul etilotest ambii șoferi, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului din Baia Mare și 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din Recea”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Maramureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

sursa