Actualitate

Un microbuz a intrat într-o casă – Trei victime, transportate la spital

Un microbuz în care se aflau trei persoane a lovit o casă pe DN14, în localitatea Brateiu. În urma accidentului, un bărbat de 41 ani a suferit un traumatism cranian acut închis şi mai multe escoriaţii, alt bărbat de 24 de ani şi-a rupt o mână şi un bărbat de 31 de ani din microbuz are o suspiciune de fractură, informează Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu.

Victimele au fost transportate în spital. IPJ Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei şi circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă îngreunat.

„Din primele cercetări efectuate rezultă faptul că şoferul unui microbuz condus spre Mediaş a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile pe partea stângă a direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un imobil.
Este vorba despre un microbuz mixt, capacitate 5+1 plus marfă, în care se aflau 5 pasageri, adulţi şi conducătorul auto, toţi 6 din judeţul Harghita. Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, şi doi pasageri, de 25, respectiv 31 de ani, au fost transportaţi la spital, conştienţi”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

sursa