Actualitate

Un șofer băut și vitezoman și-a nenorocit pe viață soția de 20 de ani!

O tânără de 20 de ani, din Bârlad, riscă să nu mai meargă vreodată în urma unui accident grav provocat chiar de soțul său. Bărbatul a urcat băut la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

În seara de 06 noiembrie a.c., la ora 20.56, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazu din municipiul Bârlad s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele: în timp ce un bărbat de 25 de ani, din municipiul Bârlad, conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazu, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, de pe marginea părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 20 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportatã la Spitalul Municipal de Urgență <> Bârlad unde a fost diagnosticatã cu <<fracturã coloană cervicală>>. Ulterior, tânăra a fost transportată la o unitate medicalã din municipiul Iași. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Medicii ieșeni sunt rezervați în privința șanselor de recuperare ale tineri din Bârlad, care, cel mai probabil, nu va mai putea merge.