Actualitate

Un tânăr de 19 ani,s-a ales cu dosar penal pentru zoofilie,dupa ce a violat o iapa

Un tânăr de doar 19 ani, dintr-o comuna din Olt, s-a ales cu un dosar penal pentru zoofilie, după ce imagini cu el în timp ce întreține relații sexuale cu o iapa au ajuns pe masa polițiștilor.

În imagini se observa cum bărbatul folosește un scaun pentru a ajunge la înălțimea potrivita pentru a întreține relațiile sexuale cu animalul.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind un tânăr care ar fi întreținut relații sexuale cu o cabalină, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 18 ianuarie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu ar fi întreținut act sexual cu o cabalină.
În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

sursa