Actualitate

Veste de ultima ora! Denisa Manelista este din nou in spital pe mana doctorilor, investigatii urgente la plamani!

Veste de ultima ora in ce priveste starea Denisei Manelista, aceasta trece din nou printre investigatii la plamani, relateaza www.wowbiz.ro.

Faptul ca a ajuns din nou pe mana medicilor nu este pentru boala la ficat, ci pentru a-si face o serie de analize la plamani.

Problemele de sanatate de care sufera Denisa Raducu par a nu se mai sfarsit niciodata! Daca in acest moment, apropiatii sustin ca situatia ei medicala s-ar fi imbunatatit, ei bine, indragita manelista va fi nevoita ca, in scurt timp, sa se duca iarasi la spital!

In perioada Sarbatorilor Pascale, persoane din preajma Denisei sustineau ca ea s-ar fi internat la Spitalul Sf.Ioan din Capitala din  cauza unor complicatii facute la plamani!

“Medicii de acolo au tratat-o de urgenta cu medicamente puternice si au hranit-o cu ajutorul perfuziilor!

Dupa doua zile, fata a fost externata si, de atunci, cea care a avut grija de ea a mama cantaretei”, au dezvaluit prietenii familiei Raducu!

“Medicamentele din plante au dat rezultate foarte bune si, in sfarsit, familia poate zambi putin!

Artista a raspuns bine la tratament si, acum, poate sa se deplaseze singura, sa manance si altceva decat preparate de regim, iar durerile i-au mai cedat!

Cu toate acestea, luna viitoare, Denisa va trebui sa mearga din nou la spital, pentru cateva investigatii absolut obligatorii!

Doctorii care au consultat-o la Sf. Ioan  i-ar fi spus ca daca vrea sa isi salveze ficatul este musai sa aiba grija si de celelalte organe interne, si cum cel mai afectat in acest moment este plamanul, ea trebuie sa urmeze cativa pasi.

Periodic, cantareata va fi nevoita sa isi faca radiografii pulmonare, un CT (computer tomograf) si sa ia antibiotice!

Va sta probabil si internata cate o zi doua, timp in care va evita total contactul cu alte persoane!

Insa nu mai conteaza, important este sa se vindece si sa fie din nou fata vesela de altadata”, au povestit apropiatii blondinei.