Actualitate

VESTE TRISTA! Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru de la..

VESTE TRISTA! Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru de la..Tragedie groaznica in Guvernul Romaniei, doctorul barladeanu Aurel Ionescu Motet, fiind cetatean de onoare al orasului si fondatorul PNL din Vaslui, in 1990, a decedat la varsta de 95 de ani, relateaza evz.ro.

Organizația Partidului Național Liberal Bârlad a primit cu tristețe vestea trecerii în neființã a distinsului doctor și om politic Aurel Ionescu-Moteț, personalitate marcantã a politicii bârladene și vasluiene, președinte de onoare al Partidului Național Liberal Vaslui.

 „Popularitatea imensã de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum și puterea de convingere extraordinarã, au determinat mulți bârladeni, dar și oameni din zona de sud a județului , sã se alãture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democrației în societatea bârlãdeanã și vasluianã.

Medicul s-a stins din viață la Spitalul din Bârlad, unde a profesat peste 50 de ani în secția de obstetrică – ginecologie, aducând pe lume mii de copii. În toată cariera, acesta nu a avut niciun copil decedat la naștere, ceea ce reprezintă o performanță rară”, anunță vremeanoua.ro.

„Avea doar prieteni si niciun dusman”, așa îl descriu apropiații.