Actualitate

Vizită de lucru la Băsești: Investiții și Dezvoltare Regională

Astăzi, 18 aprilie 2024, comuna Băsești din județul Maramureș a avut onoarea să primească în calitate de oaspeți distinși mai mulți reprezentanți importanți din domeniul investițiilor și dezvoltării regionale scrie Ioan Calauz pe pagina sa de facebook

Această întâlnire de lucru a avut ca scop evaluarea și promovarea proiectelor de infrastructură și dezvoltare economică din zonă.

Participanți la întâlnire:

  1. Adrian Cefelean – Director Implementare Investiții, Compania Națională de Investiții: Domnul Cefelean este responsabil pentru implementarea proiectului „Reabilitare și dotare dispensar medical în Comuna Băsești„. Acesta a vizitat locația unde urmează să înceapă execuția investiției, demonstrând un angajament ferm față de îmbunătățirea infrastructurii medicale locale.
  2. Alexandru Soare – Director, Direția Generală de Dezvoltare Regională și Infrastructură, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației: Prezența domnului Soare subliniază importanța proiectelor de dezvoltare regională în Băsești. A doua etapă a proiectului „Înființare rețea distribuție gaz metan în Comuna Băsești” a fost aprobată în valoare de 47.800.000 lei, consolidând angajamentul ministerului pentru progresul local.
  3. Ioan Cristian Haiduc – Subsecretar de Stat, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrative: Domnul Haiduc aduce expertiză și sprijin pentru dezvoltarea comunei prin intermediul proiectelor guvernamentale. Implicarea sa indică prioritățile ministerului în promovarea infrastructurii durabile și a bunăstării comunității.
  4. Gabriel Bogdan Ștețco – Administrator Public al Județului Maramureș: Prezența domnului Ștețco subliniază colaborarea strânsă între administrația locală și județeană în vederea progresului regional.
  5. Rudolf Stauder – Prefectul Județului Maramureș: Rolul prefectului în această întâlnire reprezintă coordonarea eforturilor la nivelul județului pentru implementarea proiectelor și creșterea calității vieții în comunitatea Băsești.

Primarul Ioan Calauz exprimă recunoștința față de toți participanții pentru sprijinul și susținerea acordate proiectelor comunei.

Această vizită de lucru reprezintă un pas important către dezvoltarea și modernizarea infrastructurii locale, consolidând parteneriatele strategice pentru viitorul comunității Băsești din Maramureș.