Actualitate

Zeci de milioane vin în Baia Mare, pentru reabilitarea unei străzi

Alocarea unei sume importante pentru reabilitarea străzii Victoriei din municipiul Baia Mare, precum și pentru alte proiecte de infrastructură în comunele Poienile de Sub Munte și Lăpuș, arată un angajament al autorităților de a îmbunătăți infrastructura locală și de a sprijini dezvoltarea comunităților.

Reabilitarea și modernizarea străzii Victoriei poate aduce beneficii semnificative pentru locuitorii și mediul de afaceri din zonă, contribuind la fluidizarea traficului și la creșterea atractivității orașului.

Alocarea acestor fonduri este un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii și calității vieții în aceste localități, și ar trebui să contribuie la îmbunătățirea accesului la servicii și la facilitarea dezvoltării economice în regiune.

Este important ca fondurile să fie utilizate eficient și transparent, pentru a asigura că proiectele se realizează în mod corespunzător și aduc beneficii durabile comunităților locale.

Conform ziarmm este vorba despre suma  de 43 milioane lei, care a fost alocată pentru reabilitarea străzii Victoriei, tronson cuprins între Bulevardul Decebal si Bulevardul Independenței.

S-au mai alocat bani pentr-u comuna Poienile de Sub Munte 9.146.239,36 lei,  și comuna Lăpuș pentru reabilitarea și modernizarea sursei de alimentare cu apă Izvorul Minghet. În acest caz, Ministerul a alocat 2.947.098,68 lei.