Actualitate

Accident grav ! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină

Nu trece o zi fără ca pe șoselele din România să nu aibă loc un accident grav. O femeie împreună cu copilul său au fost loviți duminică seară de o mașină pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa scrie romaniatv.net

Impactul a fost atât de puternic încât minorul în vârstă de nouă ani a fost proiectat pe sensul opus unde a fost lovit de un alt autoturism
Accident grav în Dâmbovița! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină. Incidentul s-a produs după ce femeia în vârstă de 48 de ani și fiul său de nouă ani s-au angajat să traverseze printr-un loc nepermis.
La un moment dat, cei doi au zărit o mașină care se deplasa din direcţia Bucureşti-Piteşti, iar atunci au început să alerge. Din păcate, acțiunea lor s-a dovedit a fi una nechibzuită și asta pentru că au fost acroșați de mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 27 de ani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Lunguleţu. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani şi un copil de 9 ani, ar fi fost acroşaţi şi accidentaţi de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcţia Bucureşti-Piteşti”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

În urma impactului, copilul a fost proiectat pe sensul opus, unde a acroşat de un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniţi. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au mai transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.