Actualitate

Accident rutier teribil în Piatra-Neamț: O femeie și copilul ei de 6 au fost spulberați pe trecerea de pietoni

O femeie și copilul ei de doar 6 ani au fost victimele unui grav accident rutier, petrecut, marți, chiar pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț.

Mama de 36 de ani și băiețelul au fost izbiți în plin de o șoferiță neatentă, în timp ce traversau regulamentar strada, pe la trecerea pentru pietoni. Ca urmare a traumatismelor suferite, cei doi au transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia de 54 de ani care a intrat în plin în ei cu autoturismul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Localnicii au povestit că accidentul a fost favorizat de faptul că semaforul din aceea zonă a fost avariat în urma unui alt accident și a rămas nefuncțional, iar pe tronsonul de drum respectiv se circulă cu viteză foarte mare.

Imaginile de groază și care pot afecta privitorii sensibili, au fost surprinse de camera de bord a unui alt șofer aflat în zonă și distribuite pe internet.
„Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț s-a stabilit că, în timp ce o femeie de 54 de ani, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț, a surprins și accidentat o femeie de 34 de ani și un minor de 6 ani, mamă și fiu, ambii din Piatra Neamț, care erau angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

sursa