Sanatate

Anunt! Picnicul permis in aer liber, doar cu conditii. Ministrul Sanatatii: „Trebuie sa intram in normalitate, dar gradual”

Anunt! Picnicul permis in aer liber, doar cu conditii. Ministrul Sanatatii: "Trebuie sa intram in normalitate, dar gradual"
Anunt! Picnicul permis in aer liber, doar cu conditii. Ministrul Sanatatii: „Trebuie sa intram in normalitate, dar gradual”

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a anuntat marti 12 mai, despre picnicurile in aer liber, acest lucru este posibil doar daca se respecta conditiile, iata mai jos care sunt, relateaza spynews.ro.

De astfel sunt permise picnicurile cu limita a trei persoane in acel loc.

În același timp, Nelu Tătaru a anunțat că le recomandă autorităților locale să redeschidă parcurile, însă fără locurile de joacă pentru copii.

„Picnicurile în aer liber sunt permise dacă nu ieșim din localitate.

Parcurile nu le-am închis noi.

Au fost închise de autoritățile locale.

Recomandarea este să le redeschidă, dar nu și locurile de joacă”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a mai spus că românii trebuie să intre în normalitate, dar acest lucru va avea loc în mod gradual.

Cetățenii vor trebui să dea dovadă în continuare de responsabilitate.
„Trebuie să intrăm în normalitate, dar gradual, precaut, controlat”, a mai declarat Nelu Tătaru.
„Ieșirea din localitate va fi făcută doar pe un motiv foarte bine întemeiat: să-ți vizitezi o rudă bolnavă, să mergi cu un copil la un doctor, să ieși chiar și într-un sport individual, să mergi la un pescuit, să vizitezi o proprietate pe care o ai într-o altă localitate.

Dacă ai o proprietate la mare, poți să mergi la mare.

Plajele nu vor fi deschise – nu ai terase, nu ai nimic. Dacă ai o proprietate la munte poți merge”, a spus Nelu Tătaru la Antena 3.