Actualitate

Consilier PSD, prins cu un plic de cocaină. Șoferul mașinii ar fi fost testat pozitiv la drog

Polițiștii din Satu Mare au prins, în urma unui control rutier, un consilier local PSD din Negrești-Oaș, având asupra sa un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină, scrie presa locală.

Consilierul nu se afla la volan, ci era pasager. Șoferul, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, a ieșit pozitiv la cocaină, după ce a fost oprit în trafic și testat de către polițiști

Substanța urmează să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.
În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

În urma operațiuniid e verificare, polițiștii au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul rutier, din care o infracțiune de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 2 infracțiuni de conducerea unui autovehicul sub influența altor substanțe.

sursa