Actualitate

Depistat la volan cu 7 substanțe interzise a ieșit NEGATIV

Au sosit analizeze șoferului de ridesharing depistat cu aparatul drugtest POZITIV la 7 substanțe halucinogene.

Acestea arată negru pe alb faptul că băimăreanul este NEGATIV la toate cele șapte atenționări dispuse de aparat. Cauza a fost clasată de procuror iar băimăreanul a primit permisul de conducere

La data de 29 ianuarie 2023, în jurul orei 2.05, lucrători din cadrul Birului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bd Traian din municipiul Baia Mare, în dreptul imobilului cu nr. 12, au oprit pentru control autoturismul marca Citroen, cu numărul de înmatriculare …, proprietatea… la volanul cărui se afla numitul.
Cu ocazia controlului efectuat, organele de poliție l-au testat pe numitul …. cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, numitul .. a fost testat cu aparatul Drug Test marca AquillaScan WDTP-10, seria… iar la ora 2.38, rezultatul testului a ieșit pozitiv pentru consum de COC, MET, BZP, THC, MDMA, MTD și KET, recomandandu-se analize de laborator.

Ulterior, numitul …. a fost condus la Spitalul Județean de Urgență ”Dr Constantin Opriș” din Baia Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină în vederea determinării prezenței în organism a unor substanțe psihoactice.
Potrivit buletinului de analiză toxicologcă nr. 72/2023 al Institutului de Medicină Legală Cluj Napoca, examenul toxicologic efectuat pe monstra de sânge recoltată la ora 3.05 a fost negativ pentru amfetamine, catinone (mefedronă), metadonă, cocaină și tetrahidracanabinoli (THC).
De asemenea, examenul toxicologic efectuat pe monstra de urină recoltată la ora 3.07 a fost negativ pentru: amfetamină, metamfetamină, MDMA, mefedronă tetrahidrocanabinoli (THC), ketamină, metadonă, cocaină, AB-PINACA, morfină și alți derivați opiacei.

sursa vasiledale.ro