Advertoriale

Credite fără verificare – Cum obții bani fără să fie nevoie să apelezi la bănci

Atunci când ai nevoie urgentă de bani accesarea unui credit bancar este printre ultimele opțiuni pe care trebuie să le iei în considerare dat fiind angajamentul de lungă durată și toate complicațiile care pot apărea pe parcurs. De aceea, pentru cei care au nevoie urgentă de bani și vor să evite birocrația, au fost dezvoltate instituțiile financiare nebancare, alternative de finanțare mai rapide și mai avantajoase la care să poți apela oricând. Descoperă avantajele de care te bucuri atunci când accesezi un credit IFN în 12 rate!

Ce sunt creditele IFN

IFN este abrevierea oficială folosită pentru instituții financiare nebancare, entități care au apărut ca alternativă mai accesibilă la băncile clasice care impun reguli stricte de finanțare pentru persoanele obișnuite. Cu alte cuvinte, sunt instituții care oferă servicii financiare mai ușor de obținut și de rambursat, care au simplificat criteriile de eligibilitate și procedura de accesare a împrumutului.

Creditele IFN sunt deci soluții de finanțare rapide, care se obțin online și sunt aprobate în termen de câteva zile. Cu ajutorul acestora poți obține sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de până la 12 luni, cu rate fixe și comisioane zero, pe care să le poți utiliza în orice scop dorești, fără limite sau restricții.

Beneficiază de o soluție de finanțare adaptată nevoilor tale

Portofoliul de servicii al IFN-urilor s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani tocmai pentru a putea satisface o gamă cât mai largă de nevoi în rândul persoanelor cărora le este imposibil să obțină credite bancare pe cât de rapid ar avea nevoie. Drept urmare, fie că trebuie să achiți urgent o datorie majoră, o factură sau chiar altă rată, că vrei să suplimentezi bugetul de cumpărături sau vacanță, ori că ai nevoie de servicii costisitoare, cum ar fi cele medicale, poți opta oricând pentru un credit IFN.

Ai la dispoziție peste 10 variante de opțiuni de creditare, pe care le poți personaliza după bunul plac, selectând suma dorită, dar și perioada de rambursare. Stabilind acești doi factori se va calcula automat și rata lunară pentru a ști cu exactitate cât urmează să plătești și să iei o decizie în concordanță cu posibilitățile tale de plată.

Aplică online în doar câteva minute

Unul dintre cele mai importante avantaje de care te bucuri atunci când alegi un credit IFN în detrimentul celor bancare este faptul că ai parte de un proces de aplicare foarte simplu, plus rapiditate în obținerea banilor. În loc să pierzi timp prețios deplansându-te între instituții în încercarea de a obține toate documentele și aprobările de care ai nevoie, poți finaliza întreaga procedură online, de oriunde te-ai afla, în doar câteva minute. Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi în platformă printr-un cont de utilizator și să alegi suma dorită, plus perioada de rambursare în care te angajezi să achiți toate ratele.

Completezi cererea de finanțare cu datele solicitate, o trimiți spre analiză și aștepți câteva ore până primești decizia de finanțare. Dacă ai peste 18 ani și deții o sursă stabilă de venit cu care să poți garanta plata ratelor la timp, șansele ca cererea să îți fie acceptată sunt aproape maxime. Primești banii în contul indicat în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi lucrătoare de la momentul aprobării, urmând să îi poți folosi în orice scop dorești.

Uită de procedurile complicate de accesare a împrumuturilor clasice! Înregistrează-te online și obține suma de care ai nevoie într-o singură zi!