Actualitate

CRIMA- şi-a ucis soţia cu barda si a fost arestat 30 de zile

Un bărbat de 58 de ani din Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a lovit soţia cu barda în cap, iar femeia a murit în urma rănilor suferite.
Bărbatul de 58 de ani care şi-a ucis soţia cu barda a fost arestat pentru 30 de zile. Femeia, în vârstă de 52 de ani, a decedat la scurt timp după ce soțul ei i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului
Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 20.03.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 19.03.2021, pe fondul unor neînţelegeri casnice, o persoană de sex masculin în vârstă de 58 ani, din mun.Arad, i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 52 ani, mai multe lovituri cu barda în zona capului, leziunile suferite provocându-i acesteia decesul. Propunerea de arestare preventivă formulată a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2021. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă au ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Arad, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

sursa