Advertoriale

Cum sa intalnesti o fata online?

Pentru unii barbati datingul online cum ar fi un site de matrimoniale Mezo.ro  este o experienta frustranta care implica emiterea unor semnale (transmiterea unor mesaje) si rareori de a primi raspuns inapoi.

Dar pentru barbatii care inteleg cu adevarat cum sa intalneasca o fata online, acesta este un joc complet diferit. Pentru ei, datingul online este o ocazie fantastica de a intalni o multime de fete uimitoare.

Pentru a te apropia si tu de viziunea lor, iata cateva sfaturi pentru barbatii despre cum sa intalnesti o fata prin intermediului unui site de matrimoniale.

O greseala frecventa pe care o fac barbatii in mediul online – si motivul pentru care ei rareori primesc mesaje inapoi – vine din faptul ca nu stiu cum sa-si faca un profil de dating care sa fie placut fetelor ce il consulta. De exemplu, atunci cand vorbesc despre cariera lor, acesti barbati spun pur si simplu Sunt contabil sau Sunt avocat.

Dar aceste lucruri nu sunt suficiente pentru a atrage interesul femeilor de la celalalt capat al online-ului. Deci, atunci cand vorbesti despre cariera ta, nu te rezuma doar la titlul locului de munca. In schimb, fa ca femeile sa fie interesate de tine vorbim despre impactul pe care il ai tu asupra altora prin ceea ce lucrezi. De exemplu, nu spune sec Sunt contabil – ci spune „Eu organizez vietile oamenilor astfel incat acestia sa poata petrece cat mai mult timp alaturi de copiii lor„.

Aceasta propozitie adauga profunzime emotionala care face ca o fata sa devina interesata de profilul tau.

Deci atrage femeile prin emotii, atunci cand navighezi pe un site de Matrimoniale

Un alt sfat important de dating online pentru barbati este de a retine ca atragerea femeilor in mediul online nu inseamna sa povestesti despre ceea ce esti tu – este vorba despre cum sa le demonstrezi acestora cine esti. Asta inseamna ca in profilul tau nu trebuie sa apara enumerate o multime de adjective despre tine sau sa oferi descrieri generice cum ar fi „Imi place sa stau cu prietenii mei„.

In schimb, ceea ce face ca un profil de dating online bun este de a permite femeilor sa obtina o vizune unica asupra personalitatii tale, fie ea cat de mica. Si modalitatea prin care poti face acest lucru este simpla, dar eficienta – spune o poveste.

O poveste scurta despre ceva distractiv legat de ceea ce ai facut de curand cu prietenii tai poate sa-i dezvaluiasca unei fete multe lucruri despre tine – si astfel poti deveni mai interesant. Deci nu te rezuma doar la a spune lucruri generice despre tine.

Foloseste povesti pentru a transmite detalii despre personaltiatea ta. Cu siguranta vei deveni mai atragator pentru femeile prezente pe un site de dating online cum este matrimoniale.

Pentru a atrage privirile femeilor online pe un site de anunturi de matrimoniale, asigura-te ca iti comunici povestile la un nivel emotional. Asta inseamna sa nu afirmi doar fapte, ci sa vorbesti despre sentimentele si experientele tale itnerioare care au avut loc cu ocazia unui anumit eveniment.