Actualitate

Daniela Gyorfi spune adevărul despre comportamentul lui Liviu Dovleac! ”Se purta cu Denisa…”

Daniela Gyorfi a cântat deseori alături de Denisa în spectacole. Artista spune că a văzut-o deseori cu Liviu la cântari şi că nu i s-a părut neapărat exploatată.
”Acest Liviu e un foarte bun impresar și manager pentru Denisa. Ai hit-uri, ești cerută. Ai cântări. Și acum ce să faci? Să te lași că ești obosit seară de seară? Nu! Muncești cât poți. Liviu se purta cu Denisa ireproșabil. Dacă ea nu mai putea, ar fi putut să spună stop.”, a declarat Daniela Gyorfi.

Toată lumea este șocată de ceea ce i se întâmplă Denisei Răducu în aceste momente. Toți prietenii și rudele cântăreței ar face orice să o ajute pe Denisa Manelista să se facă bine.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Spynews.ro