Showbiz

Daniela Gyorfi, criticată dur de internauți

Daniela Gyorfi a fost taxată dur de internauți după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Pe rețelele de socializare, artista a postat mai multe fotografii din timpul imunizării, însă fanii acesteia nu au trecut cu vederea un anumit aspect.
În urmă cu scurt timp, cântăreața a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii de la centrul de vaccinare.
Daniela Gyorfi a decis să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Așa că întreaga experiență a vrut să o împărtășească și cu fanii ei din mediul online.
nsă, se pare că intrenauții nu au avut doar cuvinte frumoase la adresa vedetei.
Unul dintre aceștia a fost extrem de deranjat de faptul că artista a fost ținută de mână în timp ce i se administra serul.
„Trebuia să te țină cineva de mână?!”, a scris o urmăritoare a artistei. Daniela i-a dat imediat cu un răspuns afirmativ, cel mai probabil cadrul medical a recurs la acest gest pentru că artista se temea.

„Păi mă vaccinai și eu, și nu mă ținu nimeni de mână, și nici poză nu am făcut”, a continuat internauta.
Marea artistă a decis să își facă vaccinul, pentru că, în urmă cu ceva săptămâni, a fost infectată cu virusul COVID-19. A trecut prin momente dificile, dar, din fericire, a avut o formă ușoară și s-a vindecat repede.

sursa