Auto

Escala Cadillac a lui Kim Kardashian este o felie de excelență de argint

Credeți sau nu, Kim Kardashian are de fapt un palmares destul de solid când vine vorba de flota ei personală de vehicule. Cele mai multe dintre ele au rămas stoc, sau au fost modificate cu gust. Rolele ei, Bentley-urile și Ferraris -urile nu s-au tăiat prea tare în același mod ca, să zicem, mașinile Kanye West. Dar cea mai nouă călătorie nu vine din Marea Britanie sau Italia. Provine chiar din Detroit și nu ne este rușine să spunem că ne place.

Scalada ei argintie Cadillac ar putea fi lovită în punte peste un set personalizat de roți de 26 inch, cu aspect monobloc, dar toate lucrurile au considerat că este un pachet bine rotunjit. Platinum Motorsports a dezvăluit cea mai nouă călătorie a lui Kardashian pe Instagram . Personalizat pictat în „KK Silver”, totul emana un aer de bun gust pe care de obicei nu-l asociem cu elita hollywoodiană.

Nu numai asta, dar noua Escalade în sine este un punct de plecare al naibii de bun. Plimbarea sa flexibilă, cabina de primă clasă și volumul interior masiv se combină pentru a crea mașina mamă perfectă de la Hollywood – mai ales așa cum se vede aici cu ampatament lung, sub formă de ESV. Ne îndoim că scăderea a făcut mult pentru călătorie, dar trebuie să faceți ceva pentru a ieși din mulțime, nu?
SURSA