Advertoriale

Filme și Seriale Netflix Martie 2024 – Noi lansări pe platforma de streaming

Netflix continuă să ne bucure cu o varietate de filme și seriale în fiecare lună, iar martie 2024 nu face excepție. Această lună aduce o mulțime de titluri noi și interesante, de la filme de acțiune la seriale de comedie și documentare captivante. Indiferent de preferințele tale, există ceva pentru fiecare pe Netflix în martie 2024.

Ce vine pe Netflix în martie 2024

Martie 2024 promite să fie o lună plină de divertisment pe Netflix. Platforma de streaming aduce o mulțime de filme și seriale noi, care vor captiva publicul din întreaga lume. Iată o privire mai detaliată asupra titlurilor care vor fi disponibile în această lună:

Filme de acțiune și aventură

În martie 2024, Netflix ne aduce o selecție impresionantă de filme de acțiune și aventură. Unul dintre cele mai așteptate titluri este “21 Bridges”, un film în care protagoniștii sunt Chadwick Boseman și Taylor Kitsch. Acțiunea se desfășoară în Manhattan, unde un detectiv trebuie să închidă toate cele 21 de poduri care duc în și din insulă pentru a prinde niște infractori periculoși.

Pentru fanii filmelor cu monștri, Netflix va aduce versiunea americană din 2014 a filmului “Godzilla”. Acest film aduce pe ecran monstrul japonez clasic, Godzilla, într-o adaptare modernă și spectaculoasă.

Seriale de comedie și dramă

Dacă ești în căutarea unor comedii amuzante sau seriale pline de dramă, Netflix are câteva opțiuni interesante pentru tine în martie 2024. “Furies” este un serial francez de crimă și suspans despre o echipă de detectivi care investighează cazuri complicate. Acest serial promite să îți țină respirația și să te țină lipit de ecran.

Pentru fanii comediei clasice, Netflix aduce “Dumb and Dumber”, o comedie din 1994 cu Jim Carrey și Jeff Daniels în rolurile a doi prieteni extrem de proști. Acest film este plin de momente amuzante și replici memorabile.

Seriale originale Netflix și documentare

În martie 2024, Netflix va lansa și câteva seriale originale care promit să ne captiveze cu poveștile lor intrigante. Unul dintre cele mai așteptate seriale originale este “3 Body Problem”, un nou serial SF de la creatorii lui “Game of Thrones”. Acesta va explora misterele lumii și va ține publicul cu sufletul la gură.

Pe lângă serialele originale, Netflix va lansa și câteva documentare interesante în martie 2024. “The Program: Cons, Cults, and Kidnapping” este un docuseries investigativ despre tinerii cu probleme și impactul organizațiilor periculoase asupra vieților lor. Acest documentar promite să ne ofere o perspectivă profundă asupra unor subiecte sensibile și actuale.

Ce pleacă de pe Netflix în martie 2024

În timp ce ne bucurăm de noile lansări pe Netflix în martie 2024, este important să menționăm și titlurile care vor părăsi platforma în această lună. De exemplu, “The Disaster Artist” și “The Gift” vor fi disponibile până la sfârșitul lunii, așa că este timpul să le vedeți înainte să dispară.

Lista completă a filmelor și serialelor ce apar pe Netflix în martie 2024

Pentru o privire de ansamblu asupra tuturor titlurilor care vor fi disponibile pe Netflix în martie 2024, consultați lista de mai jos:

Filme – Martie 2024

 1. “21 Bridges”
 2. “Beverly Hills Ninja”
 3. “Bonnie & Clyde”
 4. “Devil in a Blue Dress”
 5. “Dragon Quest: The Adventure of Dai”
 6. “Fear”
 7. “Godzilla”
 8. “Love & Basketball”
 9. “Maamla Legal Hai”
 10. “Out of Africa”
 11. “Shake, Rattle & Roll Extreme”
 12. “Spaceman”
 13. “The Amazing Spider-Man Collection”

Seriale – Martie 2024

 1. “Aníkúlápó: Rise of the Spectre”
 2. “Furies”
 3. “My Little Pony: Tell Your Tale”
 4. “The Resident”
 5. “The Netflix Slam”
 6. “Blown Away”
 7. “Damsel”
 8. “Eye Love You”
 9. “Queen of Tears”
 10. “Young Royals”
 11. “Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir”
 12. “Turning Point: The Bomb and the Cold War”

Documentare și speciale de comedie – Martie 2024

 1. “The Program: Cons, Cults, and Kidnapping”
 2. “Brian Simpson: Live from the Mothership”
 3. “Full Swing”
 4. “SuperSex”
 5. “Hannah Gadsby: Gender Agenda”

Plecări de pe Netflix – Martie 2024

 1. “The Disaster Artist”
 2. “The Gift”

Netflix continuă să ne impresioneze cu o selecție variată de filme și seriale în fiecare lună, iar martie 2024 nu face excepție. Indiferent de genul preferat, există ceva pentru fiecare pe Netflix în această lună. Nu uita să verifici lista completă a titlurilor disponibile și să te bucuri de aceste noi lansări pe platforma de streaming.

Sursa informatii: eqynews.ro cu articolul acesta.

Foto: captura video