Actualitate

Filmul Mortal Kombat vrea să-și „respecte” istoria jocurilor

Acesta este al treilea film bazat pe popularul joc de luptă și se spune că se dezvoltă într-un fel sau altul din 2010.

Mehcad Brooks joacă rolul favorit al fanilor și al seriei principale, Jax. El spune că repornirea încearcă să „onoreze” poveștile filmelor care au venit înainte, nu să le înlocuiască.

Lewis spune că scopul acestui film este să introducă o „nouă eră” a filmelor Mortal Kombat.

Chipuri celebre din trecutul francizei sunt aici, de la Sonya Blade și Lord Raiden la Scorpion și Sub Zero.

„Cred că [regizorul] Simon McQuoid a făcut o treabă incredibilă de a oferi tuturor un moment, sau câteva momente, în care ajungi să te conectezi cu aceste personaje”, spune Mehcad.

„Oamenii chiar s-au îndrăgostit de aceste personaje și cred că Simon a reușit să le ridice la nivelul pe care îl meritau”.

Mehcad nu se înșală când spune că oamenii s-au îndrăgostit de aceste personaje.

Primul joc Mortal Kombat a fost lansat înapoi în 1992, făcându-l una dintre cele mai longevive și de succes francize ale jocurilor din toate timpurile.

Și când ceva este ținut într-o astfel de afecțiune, este ușor de înțeles de ce fanilor nu le place nimănui să se încurce cu el.

Dar Lewis este încrezător că fanilor jocului le va plăcea ceea ce văd în noul film.

„Nu puteți face un film dintr-un scenariu rău. În fiecare zi, am fost vigilenți cu privire la respectarea acestui material.”

Este prea devreme pentru a spune dacă această ultimă adaptare a filmului va reuși acolo unde alții au eșuat.

Spectatorii din SUA au putut deja accesa filmul, iar recenziile de până acum au fost destul de amestecate .

Sincer să fiu, este puțin probabil ca acest film să convingă criticii care merită văzuți astfel de filme. Dar asta nu va face nimic pentru a atenua emoția din partea fanilor.

„Nu avem ocazia să fim într-un film de acest calibru foarte des”, recunoaște Lewis. Deci, el spune că există presiuni nu numai pentru a onora istoria lui Mortal Kombat, ci „pentru a arăta lumii căreia îi aparținem aici”.

„Fie că este fizic, fie că este emoțional, fie că este artistic din culise – ne-am câștigat locul. Și merităm să fim aici.”
sursa