Politica

Florin Cîţu, declaraţii şocante despre românii care se opun vaccinării şi purtării măştii

Florin Cîţu a lansat un atac virulent la adresa persoanelor care militează împotriva vaccinării anti-COVID şi împotriva purtării măştii de protecţie. Premierul susţine că aceste acţiuni sunt similare cu ale unor terorişti care încearcă să submineze autoritatea statului.
Florin Cîţu a precizat că de un an de zile există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. â

„Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării.
Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti, pentru că a zădărnici această acţiune, această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date.

Sunt foarte supărat pe această campanie împotriva acţiunilor. Încrederea se câştigă foarte greu. Avem încredere în această campanie. A funcţionat şi funcţionează foarte bine, dar dacă nu suntem atenţi, încrederea se pierde uşor”, a declarat Florin Cîţu, într-o declaraţie la Palatul Victoria.

sursa