Actualitate

Grupare de proxeneţi care-şi desfăşura afacerile la Buzău, destructurată de poliţişti

O grupare de proxeneţi care-şi desfăşura afacerile la Buzău a fost destructurată de către poliţişti în urma unor percheziţii desfăşurate miercuri de către poliţişti, cu sprijinul colegilor lor din Ialomiţa şi Mehedinţi, sub coordonarea procurorului de caz.

Oamenii legii au descins în oraşele Feteşti şi Drobeta Turnu Severin, la trei persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări, a reieşit că în perioada august – decembrie anul curent, bănuiţii, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, din Feteşti şi Cernavodă, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către cinci tinere din Ialomiţa şi Cernavodă.
Acestea îşi vindeau trupurile în apartamente închiriate în municipiul Buzău. Banii astfel rezultaţi ajungeau în buzunarele celor trei proxeneţi. Astfel, ei au obţinut cel puţin 30.000 de euro.

Treisprezece persoane au fost conduse la audieri, inclusiv din judeţele Cluj şi Constanţa. De asemenea, oamenii legii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 40 de grame de bijuterii, peste 13.000 de lei, precum şi telefoane mobile şi laptop-uri.

Doi dintre proxeneţi, în vârstă de 23 şi 30 de ani, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi vor fi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de arestare preventivă.

Libertatea.ro