Actualitate

I-a întins o capcană soţiei şi a picat singur în ea

Un şofer de tir din România avea indicii că soţia îl înşală. Acesta muncea în străinătate trei săptămâni pe lună, iar o săptămână şi-o petrecea cu familia. Bărbatul de 40 de ani a fost sfătuit de un coleg de muncă să-şi instaleze atât pe telefonul lui, cât şi pe cel al soţiei o aplicaţie de monitorizare a convorbirilor. Ce s-a întâmplat mai departe ar putea fi hilar dacă nu ar fi tragic.
I-a întins o capcană soţiei, dar a căzut singur în ea. Bărbatul de 40 de ani suspecta că soția lui îl înșală în timp ce el străbate Europa cu autocamionul. Cei doi erau căsătoriţi de 14 ani, dar relaţia lor începuse să scârţâie încă din 2014, când bărbatul descoperise că partenera îl înşală. La acea vreme, cei doi au decis să divorţeze, dar, în cele din urmă, şi-au mai dat o şansă. Bărbatul nu doar că a iertat-o, dar a şi ajutat-o să-şi deschidă un salon de cosmetică pentru a avea o ocupaţie
Dar după doar câţiva ani, femeia a fost cuprinsă de vechea meteahnă. În vara anului 2019, fiica i-a povestit tatălui că mama ei ar fi foarte apropiată de antrenorul de fitness de la sala pe care o frecventa. Măcinat de gelozie, bărbatul a căutat sprijin în colegii de muncă. Unul dintre aceştia l-a sfătuit să-şi instaleze pe telefonul său, dar şi pe cel al soţiei aplicaţia snoopza – prin care să poată monitoriza conversaţiile soţiei.

Din momentul în care a reuşit să instaleze aplicaţia, bărbatul a avut acces la conversaţiile soţiei de pe Facebook, WhatsApp, Snapchat și la SMS-uri. La scurt timp, el a interceptat două discuții ale soției cu antrenorul de fitness, din care reieşea faptul că aceştia au o relaţie apropiată. Bărbatul i-a confruntat pe cei doi, transmițându-le înregistrările compromițătoare. Pentru a-şi face de râs soţia, bărbatul încornorat le-a transmis respectivele înregistrări și socrilor şi cumnaților, mai arată sursa citată.

Pusă în faţa dovezilor, femeia a recunoscut că l-a înşelat şi a intentat divorţ.

sursa