Actualitate

Iata cum iti faci propriul gratar, foarte simplu si ieftin! VIDEO..

Iata cum iti faci propriul gratar, foarte simplu si ieftin! VIDEO..Iata cum faci un gratar simplu si ieftin, cu mai mult de o piesa de mobilier, daca insisti putin pe utilitate, atunci vei vedea ca nu e numai atat, relateaza www.stirisinoutati.ro.

Barbatul care iti explica mai jos tot ce trebuie sa faci:

Vechiul grătar unde-mi prăjeam cărnurile era unul vechi, din tablă, cu picioare de fier-beton, dar care a fost gândit bine.

Cu timpul, însă, el a început să ruginească, să se umple de tot felul de adaosuri, grăsimi şi negreli pe care nu le mai puteam curăţa nici cu polizorul, aşa că m-am decis să fac unul zidit, care să fie acoperit, să aibă o masă de lucru mai igienică – şi mai uşor de curăţat, un compartiment în care să pun discul la care de asemenea se pot pregăti o serie de mâncaruri şi, bineînţeles, nişte spaţii pentru depozitarea cărbunilor şi a lemnelor de foc, ori a ustensilelor necesare grătăritului.

Recunosc că nu am inventat eu apa caldă, aşa că am făcut nişte vizite pe site-urile celor care au construit grătare de grădină, am studiat mai multe modele de pe net, am luat ce mi-a plăcut de la fiecare şi aşa am ajuns la forma finală, pe care o puteţi vedea la sfârşit. Vă avertizez că nu am nicio pregătire în acest domeniu, iar ce am facut este doar hobby şi plăcerea de a “pierde” timpul util. Şi, ca orice începător, am început cu o greşeală de care mi-am dat seama abia la final, când a început o ploaie mai generoasă şi mi-a inundat puţin construcţia.

Aşadar, celor care vor să-şi construiască aşa ceva şi se vor inspira de la mine, le recomand să înceapă construcţia grătarului ceva mai sus de nivelul solului, tocmai pentru a evita micile inundaţii care se pot ivi în jurul lui.

Nu-i o nenorocire ce mi s-a întâmplat, că nu plouă zilnic şi-l pot ridica prin turnare de ciment suplimentar, dar e bine sa învăţaţi din greşelile altora, ca să nu munciţi în plus ulterior.