Actualitate

Ingrid Mocanu descopera tot adevarul despre Kovesi: ‘Eu am fost unul dintre avocați. E o minciună sfruntată.’

Ingrid Mocanu descopera tot adevarul despre Kovesi: ‘Eu am fost unul dintre avocați. E o minciună sfruntată.’Ingrid Mocanu s-a enervat la culme, incat o ataca dur pe Laura Codruta Kovesi, despre dosarul in care este acuzata, zece avocati s-au dezlantuit asupra Laurei Codruta Kovesi, relateaza capital.ro.

„Vreau să vă dau o informație din interior, care nu se știa până acum.

Știți că a ieșit doamna Kovesi și a spus că dintr-o dată, în timp ce domnia sa stătea într-un birou și își citea dosarul, au năvălit vreo 10 avocați peste dânsa și dintr-o dată a fost făcută suspectă cu cei 10 avocați care au întrerupt-o din citirea dosarului.

Este o minciună sfruntată. Eu am fost unul dintre avocați.

Noi am fost duși într-o primă fază așa cum se procedează în toată lumea, în încăperea unde urmează să se deruleze actul de procedură pentru care am fost convocați.

Nici nu știam despre ce dosar e vorba.

Ni s-a spus că se efectuează acte în dosarul 21.

Ne-am prezentat șapte sau opt avocați, ne-am așezat pe scaune, în spatele mesei în care a fost chemată.

Domnia sa a întârziat puțin pentru motive obiective și a intrat în timp ce noi toți eram așezați pe scaune în spatele domniei sale.

Deci nu a năvălit nimeni peste dânsa.

A fost citată verbal, există și acestă posibilitate. I-au fost explicate motivele pentru care s-a recurs la această procedură urgentă de citare și i-a fost citită acuzația, într-adevăr, o singură dată.

Dar de câte ori ar trebui citită?” a spus Ingrid Mocanu duminică la Antena 3.