Actualitate

Veste bombă despre Gheorghe Dincă: Vor trebui să-l elibereze

Avocatul Ingrid Mocanu a explicat și a dat detalii importante despre modul în care trebui să decurgă ancheta în cazul Caracal.
Ingrid Mocanu a explicat faptul că Gheorghe Dincă trebuie trimis în judecată fără să se aștepte declararea oficială a decesului celor două fete.

Avocatul spune că în cazul în care instanțele nu îl vor trimite în judecatî, vor fi obligate să-l elibereze.

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, a fost prelungit de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza având ca obiect prelungirea mandatului de arestare preventivă a fost analizată miercuri dimineaţa, la Tribunalul Olt, în prezenţa lui Gheorghe Dincă.

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind, la acel moment, acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pe 30 iulie, Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia pe care o formulase la decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Dolj.

sursa