Advertoriale

Intership pentru iubitorii de artă contemporană din România la Grund Art Space

Intership pentru iubitorii de artă contemporană din România

Platforma de artă contemporană din Romania Grund Art Space (https://grund.space ) anunță că a deschis sesiunea de primavară a intershipurilor. Acestea sunt adresate studenților în domeniul artelor vizuale și nu numai. Ești binevenit dacă esti artist, student la departamentele cu profil practic sau teoretic (artă, teatru, filosofie, arhitectură etc) sau chiar amator de artă emergentă.

Mergi des în expoziții de artă contemporană din România sau peste hotare? Îți place să le documentezi? Crezi că părerea ta poate conta? Intră în secțiunea dedicată (https://grund.space/mission/support/request-for-volunteers) și aplică pentru intershipul oferit de asociația noastră de artă contemporană. Vei intra in contact cu artiști emergenți, tineri, studenți la arte sau proaspăt absolvenți.

Cu arta emergentă poate fi simplu, ușor si distractiv! Și remote…

Majoritatea universităților și în special cele din domeniul artistic cer ca necesară existența unui intership. Tu poți face intership remote la noi. Iți vom elibera un certificat valabil care atestă acest lucru. Poate fi distractiv si ușor. Poți face ceea ce iți place. Fără constrângeri și deadline-uri totuși pretindem maximă seriozitate.

Căutam în ordinea numerelor de pe tricou – (viitori) teoreticieni ai artei, critici de artă, teatru si film, curator, grafic designer, ilustratori, fotografi, translatori, art enthusiasts, artiști, creatori de conținut, Specialiști PR, istorici de artp, vloggeri, bloggeri, influenceri si lista poate continua.

Platformă de artă contemporană din România

Din 2016 GRUND este o platformă care promovează, susține si crează artă contemporană din România. Este a artiștilor emergenți pentru artiști și pentru iubitorii de artă contemporană. Am fost și suntem implicați în viața culturală și am organizat expoziții. La Grund Art Space am dezbătut metodologii, am editat albume de artă, am introdus tineri artiști pe scena vizuală. Am colaborat cu specialiști din diferite domenii.

Trimite-ne oricând CV-ul tău la hello (@) grund. space și o mică scrisoare de intenție iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Tags # artă contemporană din Romania, artiști emergenți, artiști contemporani, Grund Art Space