Auto

Locurile din Bucuresti unde poti sa mergi cu masina legal, chiar daca nu ai permis de conducere

Te pregatesti sa dai examenul pentru permisul auto, insa ti se pare ca nu stapanesti bine anumite manevre? Poti exersa ceea ce ai invatat la scoala de soferi intr-un poligon, chiar daca nu ai permis de conducere.
Romanii sunt inventivi si gasesc solutii rapide la orice problema. Multi dintre cei care vor sa exerseze in plus o fac in parcarile supermarketurilor noaptea sau in curtile fostelor fabrici.

Unde poti sa mergi cu masina legal

Ar fi bine totusi sa evitati sa faceti asta, deoarece daca acele zone sunt considerate drumuri publice, atunci se aplica regulile Codului Rutier.
Altfel spus, in cazul unui incident, distrugere, perturbarea linistii publice sau vatamare corporala, veti rasounde conform prevederilor din Codul Penal si Civil. Scapati de Rutiera, dar ajungeti la tribunal.

Carosabilul, trotoarul, tigolele, statiile de transport in comun, cat si anexele sunt considerate ca facand parte din drumuri publice.
Exista insa poligoane si parcari private in care organele de control nu exercita jurisdictie, dar acestea sunt bine delimitate de porti, garduri, insemne sau bariere. Deci, daca vreti sa va exersati talentul de sofer, pe acestea ar trebui sa le alegeti!

sursa